Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Råstegt bøf med sennepscreme

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk okse bøffer
  • 2 stk okse bøffer
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 1 spsk dijonsennep
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk piskefløde
  • 2 spsk piskefløde
  • sukker
  • sukker
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} blomkålshoved
  • 0.5 blomkålshoved
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl ærter
  • 2 dl ærter

Tilberedning

Drys bøfferne med salt og peber og brun på begge sider på en meget varm pande. Tag op.

Skru ned for varmen på panden og kom sennep, fløde og nogle spiseskefulde vand på panden.

Kog hurtigt op og pisk sammen, tag fra varmen og smag til med salt og lidt sukker.

Skær blomkålen i mindre stykker og svits på en pande indtil de begynder at få farve.

Hæld 1 dl vand over og lad blomkålen dampe mør. Vend ærterne med blomkålen og lad dem blive varme.

Skær den råstegte bøf i skiver og server med grøntsager og creme.