Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Coq au vin med spelt og grøntsagsbiksemad

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk Irmas coq au vin
  • 2 - 4 pk Irmas coq au vin
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl perlespelt
  • 3 dl perlespelt
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk knoldselleri
  • 0.5 stk knoldselleri
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 2 løg
  • Olie
  • Olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl persille
  • 1 dl persille

Tilberedning

Tilbered coq au vin efter anvisning på emballagen. Kog perlespelt efter anvisning. Skær knoldselleri i små tern. Hak løg. Svits grøntsagerne i olie på en pande indtil, de er møre. Vend med nykogt perlespelt og hakket persille og server til coq au vin.