Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grillstegt bøf med jordnøddesauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bøffer
  • 2 stk bøffer
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • olie til stegning
  • olie til stegning
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfulde spinat
  • 2 håndfulde spinat
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk mango
  • 0.5 stk mango
  • Jordnøddesauce
  • Jordnøddesauce
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk jordnøddesmør
  • 2 spsk jordnøddesmør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sojasauce
  • 1 spsk sojasauce
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 0.5 spsk hvidvinseddike
  • lidt sukker
  • lidt sukker

Tilberedning

Drys bøffen med salt og peber og steg den et par minutter på hver side på en grillpande. Rør jordnøddesmør med soja, eddike og lidt sukker. Rør den nu cremet med lidt kogt vand.

Server den nystegte bøf med spinat og mango i tynde skiver. Dryp saucen over.