Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Risotto all´Amarone

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl arborio ris
  • 4 dl arborio ris
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl Amarone vin
  • 5 dl Amarone vin
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 8 dl hønsebouillon
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g parmesanost
  • 50 g parmesanost
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Hak løget fint, og smelt en god klat smør i gryden. Svits løg og ris et par minutter, hæld 2-3 dl vin i gryden, og rør rundt.

Når vinen er absorberet af risen, hælder du et par deciliter vin mere i gryden og rører rundt. Lad bouillonen følge efter.

Når risottoen er blød og cremet, vender du friskrevet ost i og rører rundt. Smag til med salt og peber.

Server straks, gerne med et drys parmesanost.