Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rød rissalat med brøndkarse og fasanbryst

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl røde ris fra Camargue
  • 3 dl røde ris fra Camargue
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 2 spsk olie
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 0.5 spsk hvidvinseddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fed hvidløg
  • 1 stk fed hvidløg
  • salt
  • salt
  • sukker
  • sukker
  • peber
  • peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt brøndkarse
  • 1 bdt brøndkarse
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk champignon i skiver
  • 1 bk champignon i skiver
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk fasanfilet
  • 2 pk fasanfilet
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vildtbouillon
  • 2 dl vildtbouillon
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk toastbrød
  • 4 - 8 sk toastbrød

Tilberedning

Kog risen efter anvisning på emballagen. Lad den dampe af. Kom risen i en skål, og vend den med olie og hvidvinseddike.

Riv hvidløg i risen, og vend rundt med svampe og krydderurter. Smag til med salt og peber.

Dup fasanfileterne tørre, og drys dem med salt og peber. Brun fileterne godt på begge sider i smør og olie på en pande. Kom bouillon på panden, og lad det simre 5 minutter. Tag panden af, og lad fileterne trække i 5 minutter i bouillonen. De skal være gennemstegt.

Skær kødet i mindre stykker, og server det til salaten sammen med ristet brød.