Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Svinekød med mynte, Du puy linser og gurkemeje

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket svinekød
  • 250 g hakket svinekød
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk gurkemeje
  • 2 tsk gurkemeje
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g linser
  • 150 g linser
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 5 dl hønsebouillon
  • mynte
  • mynte
  • olivenolie
  • olivenolie

Tilberedning

Varm olivenolie i en rummelig gryde og sauter løg og hvidløg i 2 minutter. Tilsæt kødet, gurkemeje og chili. Rør rundt i gryden og tilsæt skyllede linser og bouillon.

Lad det simre i 20 - 22 minutter eller indtil linserne er møre. Krydr med salt og peber.

Tilsæt snittet mynte (det giver en dejlig frisk smag til retten).