Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rødvinsmarineret kalv og letstegt romainesalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 2 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk Limousine kalvebryst
  • 1 stk Limousine kalvebryst
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fl Ninfeo Ripasso
  • 1 fl Ninfeo Ripasso
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 2 stk gulerødder
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 2 stk løg
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk hele nelliker
  • 5 stk hele nelliker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk friske timiankviste
  • 2 - 4 stk friske timiankviste
  • smør
  • smør
  • Olie
  • Olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk romainesalat
  • 1 bk romainesalat

Tilberedning

Skær kødet i ca. 5 cm tykke stykker, og læg dem i en form, der kan være i køleskabet. Skær løg og gulerødder i mindre stykker, og læg dem ved kødet. Kom krydderier i, og hæld til sidst al vinen over, og vend det hele rundt nogle gange. Dæk formen og stil den i køleskab i 12 timer.

Lad kødet dryppe af, før du bruner det i olie i en gryde. Tag grøntsagerne op af vinen, og svits også dem. Hæld vinen i gryden, og lad kødet og grøntsager simre på lav varme i 1 1⁄2  time. Tag kød og krydderier op.

Blend grøntsager og væde, og smag til med salt og peber. Vend hele blade romainesalat i smør på en varm pande. Server salaten med kød og sauce.