Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rødvinsmarineret kalv og letstegt romainesalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} Limousine kalvebryst
  • 1 stk. Limousine kalvebryst
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "flaske", false: "flasker" || "flaske"} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} Ninfeo Ripasso
  • 1 flaske Ninfeo Ripasso
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} gulerod
  • 2 stk. gulerod
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} løg
  • 2 stk. løg
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(5 * numberOfPeopleRatio <2)] }} hele nelliker
  • 5 stk. hele nelliker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "kvist", false: "kviste" || "kvist"} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} frisk timian
  • 2 kvist frisk timian
  • smør
  • smør
  • olie
  • olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "bakke", false: "bakker" || "bakke"} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} romainesalat
  • 1 bakke romainesalat

Tilberedning

Skær kødet i ca. 5 cm tykke stykker, og læg dem i en form, der kan være i køleskabet.

Skær løg og gulerødder i mindre stykker, og læg dem ved kødet.

Kom krydderier i, og hæld til sidst al vinen over, og vend det hele rundt nogle gange. Dæk formen og stil den i køleskab i 12 timer.  

Lad kødet dryppe af, før du bruner det i olie i en gryde.

Tag grøntsagerne op af vinen, og svits også dem. Hæld vinen i gryden, og lad kødet og grøntsager simre på lav varme i 1 1⁄2  time.

Tag kød og krydderier op.  

Blend grøntsager og væde, og smag til med salt og peber.

Vend hele blade romainesalat i smør på en varm pande. 

Server salaten med kød og sauce.