Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Entrecote med broccolibiks

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kartofler
  • 6 stk kartofler
  • smør
  • smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt broccoli
  • 1 bdt broccoli
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk entrecote
  • 2 stk entrecote
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • olivenolie
  • olivenolie

Tilberedning

Skær kartoflerne i små stykker og svits i smør og olie på en pande. Hak løget og svits med. Skær broccoli i små stykker og svits med.

Drys kødet med salt og peber.

Steg det i smør og olie på en anden pande, i 2-3 minutter per side.