Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Spaghetti med oksekød og fetadrys

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spaghetti
  • 150 g spaghetti
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket oksekød
  • 250 g hakket oksekød
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bouillon
  • 1 dl bouillon
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk tomatkoncentrat
  • 2 spsk tomatkoncentrat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk basilikum
  • 1 spsk basilikum
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g feta
  • 75 g feta

Tilberedning

Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.

Svits kødet indtil gennemstegt i lidt olie på en pande. Hæld bouillon på, lad simre 5 minutter og tag fra pladen.

Rør tomatkoncentrat med hvidløg og basilikum og vend med kødet.

Smuldr fetaost hen over den færdige ret. En grøn salat er også godt til.