Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rulle fyldt med grillstegt kalveculotte

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Rulle fyldt med grillstegt kalveculotte
  • Rulle fyldt med grillstegt kalveculotte
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kalveculotte
  • 1 stk kalveculotte
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 2 - 3 stk løg
  • smør
  • smør
  • olie
  • olie
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 4 stk tomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk salatløg
  • 1 stk salatløg
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfulde salat
  • 4 håndfulde salat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk tortilla
  • 1 pk tortilla
  • Sauce
  • Sauce
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk tomatkoncentrat
  • 6 spsk tomatkoncentrat
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 8 spsk olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk basilikum
  • 2 spsk basilikum
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Harissa (chilipasta)
  • 1 spsk Harissa (chilipasta)

Tilberedning

Sæt ovnen på 160 grader. Rids kødets fedtlag, og drys med salt og peber.
Brun kødet godt på en grillpande på begge sider. Læg kødet over på en bageplade, og lad det stege videre i ovnen i 25-30 minutter.Kødet er rosa stegt, når et stegetermometer viser 60 grader. Ved 62 grader er det medium stegt og ved 70 grader gennemstegt.

Rør tomatsaucen sammen, og smag til med salt. Skær løg i skiver, og steg dem bløde i smør og olie på en pande. Skær tomater og salatløg i skiver. Lun brødet i ovnen. Skær kødet i skiver, og anret det med resten af fyldet midt på de varme brød. Rul sammen og nyd.

Kilde: Krydderiet 1, 2005