-
Kom farsen i en skål, og snit chilien og forårsløget fint. Vend forårsløg og 1 spsk hakket chili i farsen.
-
Kom smør og olie på en pande, gerne teflon, og steg til frikadeller.
-
Skær et par millimeter af bunden af rosenkålen fra, og kog dem i letsaltet vand i 5-7 minutter. Afdryp.
-
Skær appelsin og løg i mindre stykker og vend med rosenkål.
-
Kog bulgur efter anvisning.
-
Smelt smørret i en lille gryde, indtil det brunes af og dufter mildt af karamel. Hæld i et glas, og lad bundfaldet synke.
-
Server fiskefrikadeller og rosenkålssalat på en bund af bulgur. Dryp smør hen over.
-
TIP: Rosenkål er noget af det lækreste, hvis det får syre og fedt. Ligesom heri form af appelsin og brunet smør. Vend fx nykogt rosenkål med smør og citronsaft. Krydr med salt og peber og server.
-
Færdigt arbejde.