Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Spinatfrittata med røget fisk

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Spinatfrittata med røget fisk
  • Spinatfrittata med røget fisk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps helbladet spinat
  • 1 ps helbladet spinat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 2 stk løg
  • smør
  • smør
  • salt og peber
  • salt og peber
  • muskatnød
  • muskatnød
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 10 stk æg
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g ørred
  • 200 g ørred
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} brød
  • 4 brød

Tilberedning

Optø spinaten i en gryde med lidt vand. Lad den køle lidt af og vrid eller pres den tør.

Skær løg i tynde skiver. Smelt smør i en stor teflonpande med låg og steg løgene. Vend løg med spinat og smag til med salt, peber og muskatnød. Pisk æggene sammen og hæld over spinaten. Vend rundt så spinaten bliver jævnt fordelt. Skru ned for varmen, læg låg på og lad æggemassen stivne i ca. 20 minutter.

Skær ud og server med brækkede stykker fisk og lunt brød.

Tip: I stedet for røget fisk kan du drysse revet parmesanost over frittata’en!