Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegte nudler med karrymarineret laks

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk laksefilet
  • 2 stk laksefilet
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citronsaft
  • 1 spsk citronsaft
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk karry
  • 1 - 2 tsk karry
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk ingefær
  • 1 - 2 tsk ingefær
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g nudler
  • 150 g nudler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld bønnespirer
  • 1 håndfuld bønnespirer

Tilberedning

Skær laksen i mindre stykker og læg på et fad. Bland olie, citronsaft og karry med salt og vend med fisken.

Kog nudlerne og skyl dem derefter i koldt vand.

Snit løget og svits det i en wok eller pande. Vend nudlerne i og steg videre indtil gennemvarme.

Vend nu fisken, sammen med marinaden, forsigtig med nudlerne og steg i nogle minutter indtil fisken er næsten gennemstegt.

Vend bønnespirer i den varme ret og server.