Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tagliatelle med kronvildt ragout

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 2 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pakker hakket kronvildt
  • 2 pakker hakket kronvildt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rødløg
  • 1 rødløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gulerod
  • 1 gulerod
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stang bladselleri
  • 1 stang bladselleri
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rød chili, finthakket uden kerner
  • 0.5 rød chili, finthakket uden kerner
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} enebær, finthakket
  • 4 enebær, finthakket
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kvist rosmarin
  • 1 kvist rosmarin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} laurbærblad
  • 1 laurbærblad
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} flaske rødvin
  • 0.5 flaske rødvin
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dåser hakkede tomater
  • 3 dåser hakkede tomater
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tagliatelle
  • 300 g tagliatelle
  • parmasantost
  • parmasantost

Tilberedning

Skær løg, gulerod og selleri i små tern. Gør alle andre ingredienser klar, så de er parat til brug. Brun kødet godt. Jo bedre du bruner kødet, jo mere smag får du i din ragout. Start med at varme tre spiseskefulde olivenolie i en tykbundet gryde. Tilsæt det hakkede kronvildtkød og lad det stege hårdt, mens du rører. Bliv ved til kødet begynder at “hænge ved” i bunden af gryden. Tilsæt grøntsager og bliv ved med at røre. Efter 5-10 minutter tilsættes hvidløg, chili, enebær, rosmarin og laurbær. Krydr godt med salt og peber og tilsæt rødvinen. Lad rødvinen koge ind, til alkoholen er fordampet, og tilsæt tomaterne. Reducer varmen til laveste blus, og lad ragouten simre i minimum 1 time, gerne 2. Server med nykogt tagliatelle, lidt frisk revet parmesan og et dejligt glas rødvin. Buon appetito.

TIP: Brug et piskeris til at røre i kødet. Det gør, at kødet deler sig fint og
ensartet, når man steger det, i stedet for at du ender med store klumper af
kød i din ragout.