-
Skær løg, gulerod og selleri i små tern. Gør alle andre ingredienser klar, så de er parat til brug.
-
Brun kødet godt. Jo bedre du bruner kødet, jo mere smag får du i din ragout. Start med at varme tre spiseskefulde olivenolie i en tykbundet gryde.
-
Tilsæt det hakkede kronvildtkød og lad det stege hårdt, mens du rører. Bliv ved til kødet begynder at “hænge ved” i bunden af gryden.
-
Tilsæt grøntsager og bliv ved med at røre. Efter 5-10 minutter tilsættes hvidløg, chili, enebær, rosmarin og laurbær.
-
Krydr godt med salt og peber og tilsæt rødvinen. Lad rødvinen koge ind, til alkoholen er fordampet, og tilsæt tomaterne. Reducer varmen til laveste blus, og lad ragouten simre i minimum 1 time, gerne 2.
-
Server med nykogt tagliatelle, lidt frisk revet parmesan og et dejligt glas rødvin. Buon appetito.
-
Bon appetit!