Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fasan i kål

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Fasan i kål
  • Fasan i kål
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fasaner
  • 2 fasaner
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g bacon
  • 150 g bacon
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 50 g smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lille hvidkål
  • 1 stk lille hvidkål
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 2 stk gulerødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk enebær
  • 1 tsk enebær
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk timianblade
  • 0.5 tsk timianblade
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bouillon
  • 3 - 4 dl bouillon

Tilberedning

Fasanerne gnides med salt og peber. Bacon skæres i fine tern og svitses i smør, heri brunes fasanerne. Hvidkålen snittes i grove strimler og gulerødderne i mindre stykker. Grøntsagerne og krydderier blandes og pakkes tæt om fasanerne. Når kålen er faldet sammen, hældes den kogende bouillon i gryden. Væden må kun stå halvt op om kålen. Læg låg på og lad det simre i ca. 45 minutter. Rør en gang i mellem. Hvis nødvendigt tilsættes lidt væde. Tag fasanerne op, del dem i passende stykker. Anret kålen på et varmt fad og fordel fasanstykkerne ovenpå.