Se hvordan du laver fasan i kål. Se vores store udvalg af lækre opskrifter her og lad dig inspirere til nye smagsoplevelser.
Tilberedning
Fasanerne gnides med salt og peber.
Bacon skæres i fine tern og svitses i smør, heri brunes fasanerne.
Hvidkålen snittes i grove strimler og gulerødderne i mindre stykker.
Grøntsagerne og krydderier blandes og pakkes tæt om fasanerne.
Når kålen er faldet sammen, hældes den kogende bouillon i gryden. Væden må kun stå halvt op om kålen. Læg låg på og lad det simre i ca. 45 minutter. Rør en gang i mellem. Hvis nødvendigt tilsættes lidt væde.
Tag fasanerne op, del dem i passende stykker. Anret kålen på et varmt fad og fordel fasanstykkerne ovenpå.
Bacon skæres i fine tern og svitses i smør, heri brunes fasanerne.
Hvidkålen snittes i grove strimler og gulerødderne i mindre stykker.
Grøntsagerne og krydderier blandes og pakkes tæt om fasanerne.
Når kålen er faldet sammen, hældes den kogende bouillon i gryden. Væden må kun stå halvt op om kålen. Læg låg på og lad det simre i ca. 45 minutter. Rør en gang i mellem. Hvis nødvendigt tilsættes lidt væde.
Tag fasanerne op, del dem i passende stykker. Anret kålen på et varmt fad og fordel fasanstykkerne ovenpå.