Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tomat og bønnegryde med appelsin

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 2 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds flåede tomater
  • 1 ds flåede tomater
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk økologisk appelsin
  • 0.5 stk økologisk appelsin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds kidneybønner
  • 1 ds kidneybønner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds kikærter
  • 1 ds kikærter
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g feta
  • 75 g feta
  • olivenolie
  • olivenolie

Tilberedning

Skær løgene i tynde både og svits i olie. Kom tomaterne i sammen med salt og peber og lad simre 5 minutter.

Kom skal og saft fra appelsinen i gyrden og lad simre et par minutter.

Vend de afdryppede kikærter i og lad dem blive varme.

Server bønnerne med et drys smuldret fetaost og godt brød.

 

Tip: Kogt bulgur vendt med persille smager også godt til.