-
Skær små hak i senen rundt om kødet på hver skive.
-
Vend kødskiverne i mel og brun dem i smør i en stor gryde. Husk lidt salt og peber.
-
Tag dem op og læg til side.
-
Kom hakket løg, hvidløg og gulerod i skiver i gryden og steg dem blanke.
-
Kom så kødet tilbage i gryden og hæld vinen over. Lad koge 2 minutter, tilsæt derefter fond og tomater, timian og laurbærblade.
-
Læg låget på og lad retten småkoge ca. 1,5 time indtil kødet er mørt og næsten falder af benet. Smag til med salt og peber.
-
Skær kartoflerne ud i mindre stykker, skræl græskar og fjern kernerne. Kom begge dele i en passende gryde og dæk med vand. De skal koge helt møre, ca 20 min.
-
Si vandet fra og mos groft med smør og smag til med salt og peber.
-
Hak hvidløg og persille fint.
-
Skær skallen af en citron med juliennejern. blande det hele sammen.
-
Server Osso Buco med mos og top med gremolata.
-
Bon appetit!