Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Torsk i tomatbouillon med grøntsager

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g torsk
  • 250 g torsk
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt broccoli
  • 1 bdt broccoli
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • smør
  • smør
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 0.5 dl hvidvin
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl fiskebouillon
  • 3 dl fiskebouillon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk tomatkoncentrat
  • 1 spsk tomatkoncentrat
  • sukker
  • sukker

Tilberedning

Skær broccoli og løg i mindre stykker. Svits hurtigt i smør i en gryde. Kom vin, bouillon, tomatkoncentrat, og en knivspids sukker i gryden og damp i 3-4 minutter.

Kom torsken i og damp yderligere i ca. 5 minutter.

Kom grøntsager og bouillon på to tallerkener. Bræk evt. fisken i mindre stykker og kom i.

Server med godt brød eller nykogt frisk pasta.