-
Sæt ovnen på 200 grader. Brun perlehønebrysterne på begge sider i smør og olie på en pande. Krydr med salt og peber.
-
Læg brysterne i en mindre, ildfast form. Hæld vandet i panden og hæld stegeskyen i formen.
-
Skær fennikel i mindre stykker og læg i lille ildfast form. Vend fennikel med olie og citronsaft, salt og peber.
-
Perlehønebryst skal kun lige gennemsteges, og det tager cirka 15 minutter. Fennikel skal have cirka 12 minutter i ovnen.
-
Hak løget fint og svits i smør på en pande uden at brunes. Hæld hvidvin herpå og lad simre i 3 minutter. Hæld fløde på samt vand rørt med majsstivelse. Lad saucen simre ved lav varme i 5 minutter.
-
Rør rundt en gang imellem. Kom honning og urter i og smag til med salt og peber. Spæd eventuelt med vand.
-
Kog pastaen efter anvisning.
-
Server perlehønebrysterne med pasta, fennikel og sauce.
-
Så er der serveret!