Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Perlehøne i flødesauce og safranpasta

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk perlehønebryst med skind
  • 4 stk perlehønebryst med skind
  • smør og olie
  • smør og olie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 1 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fennikel
  • 1 fennikel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citronsaft
  • 2 spsk citronsaft
  • sauce:
  • sauce:
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 1 løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 3 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 1 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk majsstivelse
  • 1 tsk majsstivelse
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk honning
  • 1 tsk honning
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk estragon
  • 2 tsk estragon
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk oregano
  • 2 tsk oregano
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk safranpasta
  • 2 pk safranpasta

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader. Brun perlehønebrysterne på begge sider i smør og olie på en pande. Krydr med salt og peber. Læg brysterne i en mindre, ildfast form. Hæld vandet i panden og hæld stegeskyen i formen. Skær fennikel i mindre stykker og læg i lille ildfast form. Vend fennikel med olie og citronsaft, salt og peber. Perlehønebryst skal kun lige gennemsteges, og det tager cirka 15 minutter. Fennikel skal have cirka 12 minutter i ovnen. Hak løget fint og svits i smør på en pande uden at brunes. Hæld hvidvin herpå og lad simre i 3 minutter. Hæld fløde på samt vand rørt med majsstivelse. Lad saucen simre ved lav varme i 5 minutter. Rør rundt en gang imellem. Kom honning og urter i og smag til med salt og peber. Spæd eventuelt med vand. Kog pastaen efter anvisning. Server perlehønebrysterne med pasta, fennikel og sauce.