Hvis du leder efter den bedste opskrift på grøntkålssalat, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Hvis du har lyst til at prøve kræfter med friske tranebær, så skal de simre i en sukkerlage med 1 deciliter sukker og 2 deciliter vand i 10 minutter. Tørrede tranebær har langt større sødeevne, så bruger du dem, kan du spare på honning i dressingen.
Rist pinjekernerne på en varm pande til de tager farve.
Pil granatæblerne. Gem overskydende saft til dressingen.
Rør dressingen sammen.
Bland forsigtigt bær, kål og dressing og pynt med de ristede pinjekerner.
Hvis du har lyst til at prøve kræfter med friske tranebær, så skal de simre i en sukkerlage med 1 deciliter sukker og 2 deciliter vand i 10 minutter. Tørrede tranebær har langt større sødeevne, så bruger du dem, kan du spare på honning i dressingen.
Rist pinjekernerne på en varm pande til de tager farve.
Pil granatæblerne. Gem overskydende saft til dressingen.
Rør dressingen sammen.
Bland forsigtigt bær, kål og dressing og pynt med de ristede pinjekerner.