Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hokkaidogryde med kikærter og soltørrede tomater

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk hokkaido græskar
  • 0.5 stk hokkaido græskar
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds kikærter
  • 1 ds kikærter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk soltørrede tomater
  • 2 spsk soltørrede tomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk feta
  • 1 stk feta

Tilberedning

Skær hokkaido i tern, ca. 2 cm og hak løget. Svits i olie på en pande indtil de får farve. Hæld 1 dl vand på og lad det dampe væk.

Vend de nu møre hokkaido tern med afdryppede kikærter på panden.

Drys soltørrede tomater og smuldret feta over.

Server med godt brød til.