Hvis du leder efter den bedste opskrift på rejebisque med pangasius, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Pil rejerne og sæt dem i køleskabet. Gem skallerne.
Skær løg og gulerod i grove tern og svits i olie i en stor gryde.
Kom rejeskallerne i og lad dem svitse ved høj varme, uden at de brænder på. Hæld 8 dl vand og vinen over og lad simre i 30 minutter uden låg.Si suppen og kom tilbage i gryden.
Skær den optøede fisk i mindre stykker og kom lidt ad gangen i suppen. De små stykker fisk er færdige på få minutter.
Kom rejerne i og lad dem blive varme.
Server bisquen med et drys timian.
Tip: Man kan piske 1 dl cremefraiche 38% ned i bisquen, før fisken kommer i.
Pil rejerne og sæt dem i køleskabet. Gem skallerne.
Skær løg og gulerod i grove tern og svits i olie i en stor gryde.
Kom rejeskallerne i og lad dem svitse ved høj varme, uden at de brænder på. Hæld 8 dl vand og vinen over og lad simre i 30 minutter uden låg.Si suppen og kom tilbage i gryden.
Skær den optøede fisk i mindre stykker og kom lidt ad gangen i suppen. De små stykker fisk er færdige på få minutter.
Kom rejerne i og lad dem blive varme.
Server bisquen med et drys timian.
Tip: Man kan piske 1 dl cremefraiche 38% ned i bisquen, før fisken kommer i.