Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rejebisque med pangasius

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Rejebisque med pangasius
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rejer med skal
  • 500 g rejer med skal
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerod
  • 1 stk gulerod
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl olivenolie
  • 0.5 dl olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g pangasius fileter
  • 250 - 250 g pangasius fileter
  • timianblade
  • timianblade

Tilberedning

Pil rejerne og sæt dem i køleskabet. Gem skallerne.

Skær løg og gulerod i grove tern og svits i olie i en stor gryde. Kom rejeskallerne i og lad dem svitse ved høj varme, uden at de brænder på. Hæld 8 dl vand og vinen over og lad simre i 30 minutter uden låg.

Si suppen og kom tilbage i gryden. Skær den optøede fisk i mindre stykker og kom lidt ad gangen i suppen. De små stykker fisk er færdige på få minutter. Kom rejerne i og lad dem blive varme. Server bisquen med et drys timian.

Tip: Man kan piske 1 dl cremefraiche 38% ned i bisquen, før fisken kommer i.