Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rejebisque med pangasius

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(500 * numberOfPeopleRatio <2)] }} reje med skal
  • 500 g reje med skal
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} løg
  • 1 stk. løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} gulerod
  • 1 stk. gulerod
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(0.5 * numberOfPeopleRatio <2)] }} olivenolie
  • 0.5 dl. olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} hvidvin
  • 1 dl. hvidvin
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(250 * numberOfPeopleRatio <2)] }} pangasius fileter
  • 250 g pangasius fileter
  • timianblad
  • timianblad

Tilberedning

Pil rejerne og sæt dem i køleskabet. Gem skallerne.

Skær løg og gulerod i grove tern og svits i olie i en stor gryde. 

Kom rejeskallerne i og lad dem svitse ved høj varme, uden at de brænder på. Hæld 8 dl vand og vinen over og lad simre i 30 minutter uden låg.Si suppen og kom tilbage i gryden. 

Skær den optøede fisk i mindre stykker og kom lidt ad gangen i suppen. De små stykker fisk er færdige på få minutter. 

Kom rejerne i og lad dem blive varme. 

Server bisquen med et drys timian.

Tip: Man kan piske 1 dl cremefraiche 38% ned i bisquen, før fisken kommer i.