Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tomatsuppe med fisk og fennikel

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk tomatsuppe
  • 2 pk tomatsuppe
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 2 dl hvidvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fennikel
  • 1 fennikel
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hvid fisk
  • 300 g hvid fisk
  • fx sandart eller torsk
  • fx sandart eller torsk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl revet emmentaler
  • 1 dl revet emmentaler
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mayonnaise
  • 4 spsk mayonnaise

Tilberedning

Kom den frosne suppe i en bred gryde. Hæld vin på og optø langsomt. Skær fennikel i mindre stykker. Når suppen er optøet, kom fennikel i og lad simre i fem minutter. Skær fisken i mindre stykker. Kom i suppen og lad simre langsomt i et par minutter. Tag fra komfuret. Bland emmentaler og mayonnaise sammen i en skål. Server suppen med en skefuld mayonnaise.

Tip: Hvis du ønsker en mere cremet suppe, kan du tilføje 1 dl creme fraiche 38 % rørt ud i 2 dl fiske­bouillon.