Se hvordan du laver fiske og rejefrikadeller med blomkålsalat. Vi har samlet et stort udvalg af lette og lækre madopskrifter. Se dem alle her.
Tilberedning
Optø rejerne og pres væden fra. Rør rejer og fars sammen i en skål. Form farsen til frikadeller og steg dem gyldne og gennemstegte i olie.
Skær blomkål i små buketter. Kom i en gryde med lidt vand og salt og kog op. Lad blomkålen koge i tre minutter. Hæld vandet fra. Skyl i koldt vand og afdryp.
Rør mayonnaise og blomkål sammen. Vend citronskal heri.
Hak æblet fint og vend i sammen med estragon. Smag til med salt og peber.
Server frikadeller og blomkålssalat og salatblade på speltbrød.
Optø rejerne og pres væden fra. Rør rejer og fars sammen i en skål. Form farsen til frikadeller og steg dem gyldne og gennemstegte i olie.
Skær blomkål i små buketter. Kom i en gryde med lidt vand og salt og kog op. Lad blomkålen koge i tre minutter. Hæld vandet fra. Skyl i koldt vand og afdryp.
Rør mayonnaise og blomkål sammen. Vend citronskal heri.
Hak æblet fint og vend i sammen med estragon. Smag til med salt og peber.
Server frikadeller og blomkålssalat og salatblade på speltbrød.