Sådan laver du lynstegt kylling med rucola. Klik her og find inspiration blandt mere end 1000 lækre opskrifter til både aftensmad og dessert.
Tilberedning
Kog pastaen.
Rist pinjekerner på en tør pande. Gem dem til pynt.
Dup inderfileterne tørre med køkkenrulle. Del dem evt. i mindre stykker. Krydr med salt og peber.
Varm olien på en pande ved god varme. Kom kyllingefileterne på panden og brun det på alle sider, 1-2 minutter i alt. Skru ned til middel varme og steg kyllingefileterne ca. 6 minutter til de er gennemstegte.
Tilsæt hakket hvidløg og balsamico de sidste par minutter af stegetiden. Tilsæt soltørrede tomater i strimler og smag til med salt og peber.
Rist pinjekerner på en tør pande. Gem dem til pynt.
Dup inderfileterne tørre med køkkenrulle. Del dem evt. i mindre stykker. Krydr med salt og peber.
Varm olien på en pande ved god varme. Kom kyllingefileterne på panden og brun det på alle sider, 1-2 minutter i alt. Skru ned til middel varme og steg kyllingefileterne ca. 6 minutter til de er gennemstegte.
Tilsæt hakket hvidløg og balsamico de sidste par minutter af stegetiden. Tilsæt soltørrede tomater i strimler og smag til med salt og peber.