Omelet med krebsehaler, sprød salat, rødløg, dild og andre fantastiske ingredienser. Prøv denne anderledes opskrift på omelet som smager himmelsk.
Tilberedning
Pisk æggene sammen i en skål, og krydr med salt og peber. Kom olie på en varm pande, og kom æggemassen herpå. Lad æggemassen stivne langs kanterne, og træk så æggemassen ind mod midten en gang eller to. Skru ned for varmen, og lad omeletten stivne helt. Afdryp krebsehalerne, og vend med mayonnaise og dild. Snit løget fint, og vend med krebsehalerne. Server krebsesalaten på toppen af omeletten sammen med lidt grøn salat.
Pisk æggene sammen i en skål, og krydr med salt og peber. Kom olie på en varm pande, og kom æggemassen herpå. Lad æggemassen stivne langs kanterne, og træk så æggemassen ind mod midten en gang eller to. Skru ned for varmen, og lad omeletten stivne helt. Afdryp krebsehalerne, og vend med mayonnaise og dild. Snit løget fint, og vend med krebsehalerne. Server krebsesalaten på toppen af omeletten sammen med lidt grøn salat.