Hvis du leder efter den bedste opskrift på sprøde kammuslinger med grønne asparges, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Kog risene efter anvisning på emballagen.
Vend kammuslingerne i majsmel, og kom på en teflonpande med en god sjat olie. Steg kammuslingerne ved høj varme, indtil de bliver godt gyldne. Tag op. Hæld fedtstoffet fra panden.
Knæk den trævlede ende af aspargesene af, og skær resten i mundrette stykker.
Svits i lidt ny olie på panden sammen med revet hvidløg.
Kom vand rørt med 1 tsk majsstivelse på panden sammen med sherry, sojasauce og sukker. Lad simre sammen under omrøring i et par minutter. Smag til med citronsaft.
Vend kammuslingerne i majsmel, og kom på en teflonpande med en god sjat olie. Steg kammuslingerne ved høj varme, indtil de bliver godt gyldne. Tag op. Hæld fedtstoffet fra panden.
Knæk den trævlede ende af aspargesene af, og skær resten i mundrette stykker.
Svits i lidt ny olie på panden sammen med revet hvidløg.
Kom vand rørt med 1 tsk majsstivelse på panden sammen med sherry, sojasauce og sukker. Lad simre sammen under omrøring i et par minutter. Smag til med citronsaft.