Smør en stegepande med høj kant, som kan tåle ovnen, eller gør brug af en ildfast form. Smør den godt med smør. Du kan også bruge en springform og fore den med smurt bagepapir.
Kom æg og halvdelen af mælken i en skål og pisk sammen. Pisk melet i og til sidst resten af mælken. Krydr med salt og peber og hæld æggemassen i formen. Bag æggekagen gylden og gennembagt i cirka 25 minutter. Men kig efter 20 minutter.
Samtidig steger du baconen i ovnen. Fordel skiverne på en bradepande med bagepapir, steg gyldne og ganske sprøde. Kig efter 15 minutter.
Server æggekage med bacon, tyttebærsyltetøj og persille.
Smør en stegepande med høj kant, som kan tåle ovnen, eller gør brug af en ildfast form. Smør den godt med smør. Du kan også bruge en springform og fore den med smurt bagepapir.
Kom æg og halvdelen af mælken i en skål og pisk sammen. Pisk melet i og til sidst resten af mælken. Krydr med salt og peber og hæld æggemassen i formen. Bag æggekagen gylden og gennembagt i cirka 25 minutter. Men kig efter 20 minutter.
Samtidig steger du baconen i ovnen. Fordel skiverne på en bradepande med bagepapir, steg gyldne og ganske sprøde. Kig efter 15 minutter.
Server æggekage med bacon, tyttebærsyltetøj og persille.