Hvis du leder efter den bedste opskrift på tabbouleh - bulgur med græskar, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Sæt ovnen på 200 grader.
Flæk græskarret og fjern kerner (det er ikke dem, vi bruger i opskriften). Læg det på en bradepande med bagepapir og fordel lidt olie hen over overfladen. Drys med salt og peber. Bag græskarkødet mørt i ca. 45 minutter. Tag ud og afkøl.
Rist græskarkernerne i ovnen i ca. 6 minutter.
Tilbered bulgur efter anvisning på emballagen. Vend den kogte bulgur med olie og saft fra en halv citron. Afkøl.
Tag cirka halvdelen af græskarkødet op af skallen og skær i mindre stykker. Vend med bulgur og persille. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Resten af græskarkødet kan du bruge i salater i løbet af ugen, eller til at blande i kartoffelmosen.
Flæk græskarret og fjern kerner (det er ikke dem, vi bruger i opskriften). Læg det på en bradepande med bagepapir og fordel lidt olie hen over overfladen. Drys med salt og peber. Bag græskarkødet mørt i ca. 45 minutter. Tag ud og afkøl.
Rist græskarkernerne i ovnen i ca. 6 minutter.
Tilbered bulgur efter anvisning på emballagen. Vend den kogte bulgur med olie og saft fra en halv citron. Afkøl.
Tag cirka halvdelen af græskarkødet op af skallen og skær i mindre stykker. Vend med bulgur og persille. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Resten af græskarkødet kan du bruge i salater i løbet af ugen, eller til at blande i kartoffelmosen.