Se opskrift på ymermousse med rabarbergranite og røde bær. Klik her og find inspiration blandt mere end 1000 lækre opskrifter til både aftensmad og dessert.
Tilberedning
Ymermousse:Læg gelatinen i blød i koldt vand i ca. 10 min.Rør ymer med sukkeret.Træk gelatinen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt gelatinen i vandbad. Afkøl gelatinen med lidt ymer og vend blandingen i resten af ymeren.
Pisk fløden stiv og vend den i ymerblandingen. Hæld moussen i en skål. Moussen stilles på køl med film over.
Granité:Rabarber, sukker, jordbær og vand blendes og sigtes igennem en finmasket sigte. Væsken fryses i fryseren.
Den frosne juice skrabes med en gaffel.
Pynt:Rabarber og jordbær i tynde skiver + hele hindbær.
Anretning:Ymermoussen lægges på tallerkenen og der pyntes af med røde bær og skiver af rabarber. Granitéen lægges på ved servering.
Ymermousse:Læg gelatinen i blød i koldt vand i ca. 10 min.Rør ymer med sukkeret.Træk gelatinen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt gelatinen i vandbad. Afkøl gelatinen med lidt ymer og vend blandingen i resten af ymeren.
Pisk fløden stiv og vend den i ymerblandingen. Hæld moussen i en skål. Moussen stilles på køl med film over.
Granité:Rabarber, sukker, jordbær og vand blendes og sigtes igennem en finmasket sigte. Væsken fryses i fryseren.
Den frosne juice skrabes med en gaffel.
Pynt:Rabarber og jordbær i tynde skiver + hele hindbær.
Anretning:Ymermoussen lægges på tallerkenen og der pyntes af med røde bær og skiver af rabarber. Granitéen lægges på ved servering.