Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ravioli med frisk gedeost, sprød salvie og Rossinis Baerii Caviar

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hvedemel
  • 500 g hvedemel
  • {{ 12 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pasteuriserede æggeblommer
  • 12 pasteuriserede æggeblommer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bundt salvie
  • 1 bundt salvie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl neutral olie til fritering
  • 2 dl neutral olie til fritering
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 100 g smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knust fed hvidløg
  • 1 knust fed hvidløg
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g gedeost, gerne cremet og frisk
  • 100 g gedeost, gerne cremet og frisk
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 0.5 dl piskefløde
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk. olivenolie
  • 2 spsk. olivenolie
  • Lidt citronsaft
  • Lidt citronsaft
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 1 æg
  • {{ 30 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Baerii Caviar
  • 30 g Baerii Caviar
  • Salt
  • Salt
  • Sort peber
  • Sort peber

Tilberedning

Kom mel og æggeblommer i røremaskinen og bland dejen godt, den skal muligvis æltes færdig i hånden. Pak pastadejen ind i køkkenfilm og stil den på køl 1 time. Imens plukkes salviebladene af og vaskes – det er vigtigt at bladene bliver tørret godt af bagefter, da de skal friteres – gem salviestænglerne. Kom den neutrale olie i en lille gryde og varm den op til 170 C, olien må ikke ryge. Friter salviebladene i ca. 5 sekunder og dryp dem af på fedtsugende papir. Bladene saltes. Brun smørret på en
pande og tilsæt salviestænglerne og hvidløget, sluk for blusset og lad smørret tage smag. I en skål brydes gedeosten i små stykker. Kom fløde og olivenolie i og rør elementerne sammen til en cremet masse. Smag massen til med citronsaft,
salt og peber. Tag pastadejen ud og rul den ud på pastamaskinen. Det er vigtigt at have lidt mel på bordet, så dejen ikke klistrer til bordet. På en normal hånddrevet pastamaskine er der 6 niveauer, hvor 6 er det tyndeste – jeg ruller
min dej ud på 5. Pisk ægget i en lille skål. Hver anden tynde pastaplade pensles med ægget og gedeostecremen lægges i små toppe ovenpå. Kom de upenslede pastaplader ovenpå de penslede og form den øverste plade godt om
cremen. Udstik med en metalring eller et lille glas. Bring en gryde med vand i kog og kog raviolierne 3-4 min. Raviolierne tages op, vendes med smørret og pyntes med den sprøde salvie og Baerii Caviar.