-
Kom mel og æggeblommer i røremaskinen og bland dejen godt, den skal muligvis æltes færdig i hånden.
-
Pak pastadejen ind i køkkenfilm og stil den på køl 1 time.
-
Imens plukkes salviebladene af og vaskes – det er vigtigt at bladene bliver tørret godt af bagefter, da de skal friteres – gem salviestænglerne.
-
Kom den neutrale olie i en lille gryde og varm den op til 170 C, olien må ikke ryge.
-
Friter salviebladene i ca. 5 sekunder og dryp dem af på fedtsugende papir. Bladene saltes.
-
Brun smørret på en pande og tilsæt salviestænglerne og hvidløget, sluk for blusset og lad smørret tage smag.
-
I en skål brydes gedeosten i små stykker. Kom fløde og olivenolie i og rør elementerne sammen til en cremet masse.
-
Smag massen til med citronsaft,salt og peber.
-
Tag pastadejen ud og rul den ud på pastamaskinen. Det er vigtigt at have lidt mel på bordet, så dejen ikke klistrer til bordet.
-
På en normal hånddrevet pastamaskine er der 6 niveauer, hvor 6 er det tyndeste – jeg rullermin dej ud på 5.
-
Pisk ægget i en lille skål. Hver anden tynde pastaplade pensles med ægget og gedeostecremen lægges i små toppe ovenpå.
-
Kom de upenslede pastaplader ovenpå de penslede og form den øverste plade godt omcremen. Udstik med en metalring eller et lille glas.
-
Bring en gryde med vand i kog og kog raviolierne 3-4 min.
-
Raviolierne tages op, vendes med smørret og pyntes med den sprøde salvie og Baerii Caviar.
-
Så er der serveret!