Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hummersuppe med butterdejsgrissini

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 350 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(350 * numberOfPeopleRatio <2)] }} hummersuppe
  • 350 g hummersuppe
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "", false: "" || ""} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} appelsin
  • 1 appelsin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "plade", false: "plader" || "plade"} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} butterdej
  • 1 plade butterdej
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "tsk.", false: "tsk." || "tsk."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} oregano
  • 1 tsk. oregano
  • Hakket koriander
  • Hakket koriander

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader. 

Skær butterdejen i helt tynde strimler, cirka en centimeter, fra den korte side. Læg på en bradepande. Pensl med lidt vand og drys med krydderi. 

Bag sprøde. Det tager kun ganske få minutter. Så hold øje. 

Gennemvarm suppen og smag til med lidt appelsinsaft.

Anret i små glas eller kopper. Gerne med lidt grønt drys og en butterdejs grissini.