Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rugbrød med gedeost og abrikos

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk rugbrødsblanding
  • 1 pk rugbrødsblanding
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk gær
  • 1 pk gær
  • eller 6 skiver rugbrød
  • eller 6 skiver rugbrød
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tørrede abrikoser
  • 6 stk tørrede abrikoser
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g gedeost
  • 200 g gedeost
  • Smør
  • Smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rucola
  • 2 spsk rucola

Tilberedning

Bag brødet efter anvisning. Læg abrikoser i en skål og dæk med vand. Lad stå natten over. Afdryp abrikoserne og skær.

lige over. Skær osten i 12 skiver. Skær brødet lige over. Smør og drys med hakket rucolasalat. Kom gedeost og abrikos på og server.

Tip: Svesker kan bruges i stedet for dadler.