Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kogte artiskokker med olivensmør

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} artiskokker
  • 4 artiskokker
  • salt
  • salt
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} citron
  • 0.5 citron
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 100 g smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl grønne oliven
  • 1 dl grønne oliven
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk dijonsennep
  • 1 tsk dijonsennep
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk estragon
  • 1 tsk estragon

Tilberedning

Skær den lange stilk fra.

Kog artiskokkerne i en stor gryde med vand tilsat salt og saften af 1/2 citron.

De skal have 30-40 minutter, alt efter størrelsen.

Afdryp og sæt på fire tallerkener.

Rør smør, hakkede oliven, sennep og finthakket estragon sammen. Krydr med lidt salt og peber. Server til den varme artiskok.