Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Små tærter med grønkål

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fillodej
  • 2 stk fillodej
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl grønkål
  • 6 dl grønkål
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g revet ost
  • 50 g revet ost
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 3 æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sødmælk
  • 1.5 dl sødmælk
  • salt og peber
  • salt og peber
  • Topping:
  • Topping:
  • Rå snittet grønkål
  • Rå snittet grønkål
  • Æble
  • Æble

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader. Klip de to ark i fire stykker (eller behold dem hele hvis du laver en tærte). Pensl formene med olie. Læg et ark i, pensl med olie og læg det sidste ark på. Pensl dejkanterne med olie. Fordel hakket grønkål i formene. Drys ost på. Pisk æg, fløde og mælk sammen. Krydr med lidt salt og peber. Hæld i formene. Bag de små tærter i cirka 20 minutter. Den store bages lidt længere. Men beskyt med alufolie, så dejkanterne ikke bliver alt for mørke. Server tærterne varme eller lune med lidt friskhakket grønkål og snittet æble.

Tip:
Rør lidt dijon­ sennep eller revet løg ud i æggeblandingen, før du hælder over grønkålen.