Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tatar med syltede rødløg

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rødløg
  • 1 rødløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 1 spsk sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk eddike
  • 1 spsk eddike
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vand
  • 4 spsk vand
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} skiver smurt rugbrød
  • 4 skiver smurt rugbrød
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mayonnaise
  • 2 spsk mayonnaise
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk dijonsennep
  • 1 tsk dijonsennep
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tatar
  • 200 g tatar
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kapers
  • 2 spsk kapers
  • Karse
  • Karse

Tilberedning

Skær løget i tynde både og kom i en lille gryde med sukker, eddike og vand. Kog op, læg låg på og tag af komfuret. Lad løgene afkøle. Læg rugbrødet på fire tallerkener og rør mayonnaise med sennep og fordel på brødet. Læg kødet fladt på brødet og drys afdryppede løg, kapers og karse på. Krydr med salt og peber.