-
Vask agurken og riv eller skær den i skiver. Kom i en skål. Dæk med salt og lad den trække en halv times tid.
-
Kog de øvrige ingredienser sammen til en syltelage. Lad det køle af.
-
Kom agurken i en sigte og skyl saltet væk. Afdryp og vrid den let. Kom i en skål.
-
Hæld den kolde lage over og stil skålen på køl. Forberedesgerne dagen før.
-
Fjern kernehuset og skær æblerne i grove stykker. Hak løget groft.
-
Kom alle ingredienser i en gryde og kog det hele sammen under låg til en kompot. Hold øje efter fem minutter. Spæd med lidt vand hvis kompotten er ved at koge tør.
-
Blend og kom på glas eller ketchupflaske.
-
Pil løgene og skær dem i skiver. Vend dem i mel og krydr med salt og peber.
-
Varm olien op, så den bruser let hvis du stikker en tandstik i. Rist lidt af løgene ad gangen indtil gyldne og sprøde. Lad dem dryppe af på køkkenrulle. De kan med fordel tilberedes god tid i forvejen.
-
Rist pølserne på en pande eller grill. Lun brødene i ovnen.
-
Voila!