Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Asparges med røget laks

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl couscous
  • 2 dl couscous
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g grønne asparges
  • 500 g grønne asparges
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g røget laks
  • 100 - 150 g røget laks
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citronsaft
  • 1 - 2 spsk citronsaft
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • citronmelisse
  • citronmelisse

Tilberedning

Tilbered couscous efter anvisning.

Skær de nederste centimeter af aspargesen og damp dem møre i 2 minutter i letsaltet vand.

Afdryp og vikl en skive laks omkring nogle af aspargesen.

Bland olie med citron og hvidløg og smag til med salt og peber. Lav en bund af couscous. Kom asparges og laks på og dryp med citronolie.