Hvis du leder efter den bedste opskrift på bagels med kylling og majscreme, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Tilbered bagels efter anvisning og afkøl.
Krydr kyllingebryst med salt og peber og gennemsteg i smør på en pande. Cirka 5 minutter per side. Tag op og afkøl.
Hak løg og svits i smør på panden. Afkøl og kom i en blender med majs, flødeost og mayonnaise. Blend sammen til en grov creme. Smag til med reven limeskal, lidt saft, salt og peber.
Skær kyllingen i skiver og fyld bagels med hakket koriander og revet gulerod.
Tip: Majscremen er også god til sommerens grillede kød.
Kilde: Irma Krydderiet 4, 2016
Krydr kyllingebryst med salt og peber og gennemsteg i smør på en pande. Cirka 5 minutter per side. Tag op og afkøl.
Hak løg og svits i smør på panden. Afkøl og kom i en blender med majs, flødeost og mayonnaise. Blend sammen til en grov creme. Smag til med reven limeskal, lidt saft, salt og peber.
Skær kyllingen i skiver og fyld bagels med hakket koriander og revet gulerod.
Tip: Majscremen er også god til sommerens grillede kød.
Kilde: Irma Krydderiet 4, 2016