Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bagels med kylling og majscreme

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} Bagels med cheddar/chili
  • 4 Bagels med cheddar/chili
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk Kyllingebryst
  • 2 stk Kyllingebryst
  • Salt og peber
  • Salt og peber
  • Smør til stegning
  • Smør til stegning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} Lille løg
  • 1 Lille løg
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Majskerner
  • 200 g Majskerner
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Flødeost
  • 50 g Flødeost
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Mayonnaise
  • 2 spsk Mayonnaise
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} Økologisk lime
  • 1 Økologisk lime
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt Salatblade
  • 1 bdt Salatblade
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} Gulerod
  • 3 Gulerod
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Hakket koriander
  • 3 spsk Hakket koriander

Tilberedning

Tilbered bagels efter anvisning og afkøl. Krydr kyllingebryst med salt og peber og gennemsteg i smør på en pande. Cirka 5 minutter per side. Tag op og afkøl. Hak løg og svits i smør på panden. Afkøl og kom i en blender med majs, flødeost og mayonnaise. Blend sammen til en grov creme. Smag til med reven limeskal, lidt saft, salt og peber. Skær kyllingen i skiver og fyld bagels med hakket koriander og revet gulerod.

Tip: Majscremen er også god til sommerens grillede kød.

Kilde: Irma Krydderiet 4, 2016