Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Steak-sandwich

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "kg", false: "kg" || "kg"} [(1.5 * numberOfPeopleRatio <2)] }} oksefilet
  • 1.5 kg oksefilet
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(6 * numberOfPeopleRatio <2)] }} løg
  • 6 stk. løg
  • olie
  • olie
  • sandwichbrød
  • sandwichbrød
  • Dijonnaise
  • Dijonnaise
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "håndfuld", false: "håndfulde" || "håndfuld"} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} salatblade
  • 2 håndfuld salatblade

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader.  

Drys kødet godt med salt og peber, og rids fedtkanten.

Stik et stegetermometer i kødet, og stil i ovnen. Brun kødet i 20 minutter, skru ned til 175 grader, og lad kødet stege indtil centrumtemperatur er 60 grader. Det tager ca. 40 minutter.  

Skær løg i skiver og steg bløde i olie på en stor pande. (Eller steg tre løg ad gangen, hvis panden er lille). 

Skær stegen i skiver og server med brød, Dijonnaise og salatblade.