Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bagels med laks og flødeost

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} Bagels naturel
  • 4 Bagels naturel
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Flødeost
  • 200 g Flødeost
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Klippet dild
  • 1 spsk Klippet dild
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk Lille økologisk citron
  • 1 stk Lille økologisk citron
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Røget laks
  • 200 g Røget laks
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} Rødløg
  • 1 Rødløg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Kapers
  • 3 spsk Kapers
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt Brøndkarse
  • 1 bdt Brøndkarse

Tilberedning

Tilbered bagels efter anvisning og afkøl. Flæk og smør flødeost på begge flader. Drys dild og reven citronskal på osten. Kom laks, snittet rødløg, kapers og brøndkarse på. Læg sammen og server.

Kilde: Irma Krydderiet 4, 2016