-
Bring eddike og sukker til kogepunktet i en
lille gryde.
-
Pil og skær rødløg i tynde både. Snit grøn chili i tynde skiver.
-
Giv løg og chili et kort opkog i eddikelagen, og træk gryden væk fra varmen. Lad løgene trække til spisetid.
-
Form plantefarsen til 4 bøffer, og steg dem på en varm grill i 2-3 minutter på hver side.
-
Snit spidskål fint. Skræl gulerødder, og riv eller skær dem i smalle strimler.
-
Skyl og hak persille fint. Drys salt og sukker på
spidskål og gulerod.
-
Kram det let, og vend det med persille, eddike,
mayonnaise eller aioli og evt. lidt ravigotte-dressing.
-
Skyl tomater, og skær dem i skiver. Varm burgerbollerne på grillen eller på en brødrister.
-
Flæk dem, og fyld dem med slaw, plantebøf, tomat og lynsyltet rødløg.
-
Færdigt arbejde.