Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bagt kartoffel med laksecreme og rejer

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bagekartofler
  • 2 stk bagekartofler
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 0.5 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl creme fraiche 18%
  • 1 dl creme fraiche 18%
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk peberrod
  • 2 tsk peberrod
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g røget laks
  • 50 g røget laks
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rejer
  • 300 g rejer
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Varm kartoflerne i mikroovn eller ovn.

Pisk fløden til skum og vend med creme fraiche og peberrod.

Skær laksen i mindre tern og vend laks og halvdelen af rejerne i cremen.

Server den kolde creme i de varme bagte kartofler og drys resten af rejerne over. Drys lidt snittet basilikum eller hakket dild over og server.