-
Bland de hakkede tomater med løg, chili, salt og peber. Stil cachumberen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.
-
Varm olien op i en sauterpande og steg oksekødet ved høj varme og under omrøring i ca. 4 min.
-
Tilsæt løg, hvidløg, karrypasta og salt. Steg videre ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Vend spinatbladene i.
-
Bræk osten i mindre stykker og tilsæt dem, når spinaten er faldet sammen.
-
Fold de optøede filodejsplader ud så de ligger i en stak og dæk dem med et fugtigt viskestykke.
-
Læg to ark filodej sammen penslet med olie og skær dem derefter i 3 lige store strimler (ca. 10 x 50 cm).
-
Læg 3 spsk. fyld i nederste højre hjørne af en strimmel - men ikke helt ud til kanten. Tag i højre hjørne og fold skråt opad til venstre side af strimlen - nu er det en trekant. Fold denne op og fortsæt til der ikke er mere dej. Læg trekanten med lukningen nedad på en plade med bagepapir. Fortsæt med resten af fyldet og resten af filodejen.
-
Pensl med olie, drys med salt og bag pakkerne midt i ovnen. Bagetid: Ca. 15 min. ved 225 grader.
-
Anret de sprøde samosaer på den grønne salat og server cachumber til.
-
Voila!