Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Beef Tataki rolls

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Beef Tataki rolls
  • Beef Tataki rolls
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Filet mignon
  • 500 g Filet mignon
  • olie
  • olie
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl soja
  • 0.5 dl soja
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sesamolie
  • 1 spsk sesamolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sukker
  • 1 tsk sukker
  • wasabi
  • wasabi
  • sesamfrø
  • sesamfrø
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kinaradise
  • 0.25 kinaradise
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerod
  • 1 stk gulerod
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk forårsløg
  • 4 stk forårsløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk chili
  • 2 stk chili
  • salat
  • salat
  • koriander
  • koriander
  • ciabatta
  • ciabatta

Tilberedning

Brun kødet godt på alle sider, ca. 6 min. Pisk soja, sesamolien og sukker sammen.

Kom en spiseskefuld hen over kødet, krydr med wasabi & sesam og pak det ind i folie. lad det trække mens resten gøres klar.

Skær grønsagerne i fine tynde stave.

Skær kødet i tynde skiver og læg lidt grønsagsstave på hver kødskive.

Drys med koriander og dryp med dressing og rul kødet omkring fyldet.

Læg pakkerne på salatblade, drys evt. med ekstra wasabi & sesame og servér med brød.