Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Club Sandwich

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk toastbrød
  • 4 sk toastbrød
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kyllingebryster
  • 2 stk kyllingebryster
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk bacon
  • 1 pk bacon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk mayonnaise
  • 1 tsk mayonnaise
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 2 stk tomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk salat
  • 1 bk salat

Tilberedning

Varm olivenolie på en pande og steg kyllingebrysterne 5 - 6 minutter på hver side. Pas på de ikke brænder på.

Rist baconen indtil de bliver gyldne på begge sider.

Rist brødene og smør dem med Miracle Whip. Anret lag på lag med kyllingebryst, bacon, skiver af tomat og salat.

Server evt. - som her - med lidt Mango og Jalapeno Glaze som dressing.