Sådan laver du friske muslinger i kartoffelragout. Klik her og søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter.
Tilberedning
Varm lidt olivenolie i en rummelig gryde. Sauter løg og hvidløg i 2 minutter.
Tilsæt kartofler. Når de er let gyldne tilsættes hvidvin. Kog dem igennem.
Kom muslingerne ved kartoffelragouten. Læg et låg på gryden og vend muslingerne undervejs. Når de begynder, at åbne sig (efter ca. 3-4 min.) tilsættes timian og evt. fløde. Krydr med salt og peber.
Server muslingerne rygende varme med et godt brød til at dyppe i den gode sauce.
Varm lidt olivenolie i en rummelig gryde. Sauter løg og hvidløg i 2 minutter.
Tilsæt kartofler. Når de er let gyldne tilsættes hvidvin. Kog dem igennem.
Kom muslingerne ved kartoffelragouten. Læg et låg på gryden og vend muslingerne undervejs. Når de begynder, at åbne sig (efter ca. 3-4 min.) tilsættes timian og evt. fløde. Krydr med salt og peber.
Server muslingerne rygende varme med et godt brød til at dyppe i den gode sauce.