Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Friske muslinger i kartoffelragout

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fed hvidløg
  • 2 stk fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 2 stk skalotteløg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bagekartofler
  • 3 stk bagekartofler
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 3 dl hvidvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg muslinger
  • 1 kg muslinger
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt timian
  • 1 bdt timian
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • olivenolie
  • olivenolie

Tilberedning

Varm lidt olivenolie i en rummelig gryde. Sauter løg og hvidløg i 2 minutter. Tilsæt kartofler, når de er let gyldne tilsættes hvidvin. Kog dem igennem.

Kom muslingerne ved kartoffelragouten. Læg et låg på gryden og vend muslingerne undervejs. Når de begynder, at åbne sig (efter ca. 3-4 min.) tilsættes timian og evt. fløde. Krydr med salt og peber.

Server muslingerne rygende varme med et godt brød til at dyppe i den gode sauce.