Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Couscous med aubergine og feta

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk aubergine
  • 1 stk aubergine
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk timian
  • 1 tsk timian
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl couscous
  • 2 dl couscous
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g feta
  • 100 g feta
  • lidt citronsaft
  • lidt citronsaft

Tilberedning

Skær auberginen i tynde skiver og pensl begge sider med olivenolie. Drys med salt, peber og timian.

Steg skiverne på en grillpande eller almindelig pande på begge sider. Sluk for varmen og læg lidt alufolie over auberginen.

Nu ligger den og bliver dejligt blød imens resten ordnes.

Tilbered couscous efter anvisning. Bræk eller skær osten i mindre stykker.

Anret en bund af couscous med rucolasalat, fetaost og aubergine på toppen.Dryp olivenolie og citronsaft over og server med ristet brød.