Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Salat med bøf og krebs

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bøffer
  • 2 stk bøffer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk krebsehaler
  • 1 pk krebsehaler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk feldsalat
  • 1 bk feldsalat
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk balsamico eddike
  • 3 spsk balsamico eddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Varm olivenolie på en pande og steg kødet 4-5 minutter. Krydr med salt og peber. Tag det fra og lad kødet hvile lunt i 5 minutter.

Imens optøs krebsehalerne og salaten renses.

Dressing:
Rør balsamicoeddike med hvidløg, og rør olivenolie i lidt efter lidt indtil det binder. Smag dressingen til med salt og peber.

Vend salaten med dressingen og krebsehalerne og anret tynde skiver af kødet henover.