Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kyllingsauté med oliven

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kylling i strimler
  • 300 g kylling i strimler
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • smør
  • smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfulde iceberg
  • 2 håndfulde iceberg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk oliven
  • 2 spsk oliven
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vermouth
  • 0.5 dl vermouth

Tilberedning

Drys kødet med salt og peber og brun det i olie på en pande, tag op. Kom hvidløg og tør sherry eller vermouth på panden og lad saucen simre 5 minutter.

Vend kød i saucen, lad det simre 3-4 minutter indtil kødet bliver gennemstegt.

Vend icebergsalat og oliven med kød og sky på panden og lad det blive gennemvarmt.

Server med pasta eller ris. Et drys parmesanost over retten, er ikke ringe.